Curt Bergfors

Företaget och hamburgerkedjan Max meddelade under söndagskvällen att dess grundare huvudägare och styrelseordförande Curt Bergfors har somnat in den 8 maj 2022 med den. Bara ett par år senare hade bolaget växt till tre restauranger en i Skellefteå och en i Luleå och det var då namnet Max kom till efter ägarens smeknamn enligt företaget.


Agence Web Nice Burger Max 2018 Restauration Rapide Agence Web Agence

Vi såg honom på Facetime när han vinkade med två fingrar till oss berättar vännen Björn Johansson om det sista mötet.

. Efter att en operation i vintras gått fel flögs Curt Bergfors grundare av hamburgerkedjan Max från Sverige till Miami i USA. Privat var han desto mer utåtriktad och blandade vänner från ungdomsåren i Lappland med delar av Stockholms artistelit. Karin Lindbergson mamma till Curt Bergfors son Wilhelm minns åren med hamburgerkungen med värme.

Max grundare Curt Bergfors är död. Han var også en veldig godt likt leder og foregangsmann i næringslivet sier sønnen. Vi sörjer honom djupt säger sonen och vdn i Max Richard Bergfors i ett pressmeddelande.

Curt Bergfors har betytt mycket för restaurangägaren Kerstin Enbuske. Curt Bergfors startade sin första restaurang X-grillen 1968 i Gällivare bara 19 år gammal. Det går inte att snacka bort det han byggde upp det är egentligen helt otroligt att det lyckades.

I anslutning till Almedalsveckan i Visby i juli 2016 publicerade. - Curt var en elsket ektemann pappa farfar og svigerfar og vernet om oss alle. Grunnleggeren av den svenske hamburgerkjeden Max Curt Bergfors er død.

Han var också en mycket omtyckt och uppskattad ledare och föregångare inom näringslivet säger Richard. Vi sørger dypt over å ha mistet ham. Han sa alltid att ett bra koncept alltid håller.

Så startade Curt Bergfors Max Det var den 14 juni 1958 som Curt Bergfors och hans dåvarande sambo Britta Fredriksson öppnade det som skulle komma att bli Sveriges hamburgergigant. Folk käkar där jämt oavsett hur svåra ni försöker framstå som med sågningar av burgarnas kvalitet. Curt Bergfors var intill sin död arbetande styrelseordförande.

Han brydde sig verkligen om sina vänner säger Lasse Berghagen 76. Max Richard Melker Bergfors född 27 oktober 1975 i Örnäsets församling Luleå Norrbottens län är en svensk företagsledare och sedan 2002 VD för Max Burgers AB tidigare kallat Max Hamburgerrestauranger ABHan är son till Max Burgers ABs grundare Curt Bergfors och bror till Christoffer Bergfors. Hamburgerkedjan Max grundare Curt Bergfors dog på söndagen rapporterar Expressen.

Där har han nu gått bort på sjukhus 73 år gammal. Max-grundaren Curt Bergfors undvek offentligheten. För tre år sedan skrevs ett nytt äktenskapsförord mellan.

En liten grill på 17 kvadratmeter i hörnet av Uno-X-macken i Gällivare. Grundade Sveriges första hamburgerkedja Mer från Expressen. Det blev snart en grill till i Skellefteå och sen ytterligare en i Luleå.

Ni som hånar Curt Bergfors är fasen helt otroligt patetiska men framförallt avundsjuka nollor. Det skriver selskapet i en pressmelding ifølge Expressen. Det tänker jag ofta på säger hon.


1986 Lanserar Vi Max Supreme Vilket Gor Oss Till Den Forsta Hamburgerkedjan I Sverige Med En Ost Och Baconburgare Sverige Supreme


2005 Blir Max Forst Med Att Ta Fram En Lagkolhydrat Burgare Low Carb Burgare For Alla Anhangare Till Lchf Dieten Lchf Burgare Low Carb


Max Oppnar Nord Europas Forsta Drive In I Pitea 1981


Pin Pa Max History

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel